Politica de confidentialitate

Informaţiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, sunt folosite exclusiv pentru prelucrarea comenzilor şi pentru a vă facilita cumpărarea din magazinul www.ilio.ro. Toate informaţiile personale pe care ni le puneţi la dispoziţie sunt confidenţiale. Politica noastră de protejare a datelor informaţiilor este în concordanţă cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice.

SC Ilio Concept Store SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Vom folosi datele personale exclusiv pentru a notifica ofertele curente prin newsletterul companiei si pentru a trimite felicitari, vouchere sau alte mesaje speciale.

SC Ilio Concept Store SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.ilio.ro, poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul, se pot dezabona utilizand linkul din subsolul newsletter-ulului primit prin email.

Pentru informare sau sesizari, ne puteti contacta la adresa: office@ilio.ro.