LIVRARE SI PLATA

LIVRARE 

Produsele comandate aflate pe stoc vor fi livrate in termen general de 1-3 zile lucratoare. In perioadele aglomerate pot fi intarzieri. Iar pentru produsele personalizate, lucrate pe comanda, termenul variaza in functie de cat de aglomerata este perioada si cat dureaza marcarea lor obligatorie la ANPC: intre 7 si 30 zile lucratoare.

Comenzile primite in zilele libere prin lege vor fi prelucrate incepand cu prima zi lucratoare urmatoare.

Comenzile vor fi livrate doar dupa confirmarea telefonica. 

Adresa de livrare poate diferi de adresa de facturare. In cazul in care doriţi ca livrarea să fie efectuată la altă adresă decat cea de facturare, va trebui să precizaţi acest lucru in formularul de comandă unde aveţi opţiunea de introducere adresă de livrare.

Livrarea se face prin curier rapid.

COSTURI LIVRARE:

Pentru comenzile cu valoare egala sau peste 200 lei, oferim TRANSPORT GRATUIT clientilor, costurile vor fi suportate de noi.

Pentru comenzile cu valoare sub 200 RON, clientii trebuie sa achite plata transportului 15 lei, oriunde in Romania.

Tarifele includ TVA.

PLATA

Folosim aceste 3 metode de plata:

Plata ramburs, in numerar, direct la curier, in momentul primirii coletului.

Plata cu cardul, prin link de plata generat in aplicatia securizata Euplatesc.ro. Acest link se transmite pe email sau SMS dupa ce confirmam telefonic comenzile.

In cazul optiunii de plata "prin card bancar", dupa confirmarea comenzii, veti primi pe email un link de plata prin care vei fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile cardulu.
 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.
 
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!"

Plata prin transfer bancar. Va transmitem facutura proforma sau fiscala sau contul iban, in functie de urgenta, dupa confirmarea telefonica a comenzilor. Asteptam apoi dovada platii pe adresa facturare@ilio.ro pentru a putea expedia.