Prietenii nostri:

www.pronatalita.ro

Testat si recomandat din tot sufletul din experienta noastra de gravidute si proaspete mamici! Pronatalita ofera servicii complete pre si post-natale: cursuri pentru viitorii parinti, masaj, gym&yoga prenatala, gimnastica pilates, doula.

OTILIA MANTELERS - http://otiliamantelers.ro

Va recomandam cu drag cursurile si workshop-urile Otliei, la fel testate de noi personal: cursuri de playful parenting, curs despre rivalitati intre frati, workshop-uri pe tema agresivitatii sau cel pentru o "noapte buna". :) Un real ajutor pentru orice parinte!

www.mariposakids.ro

"Gradinita vie", cu program de educatie integrala, unde copiii (incepand cu varsta de 2 ani) vor fi introdusi in toate ariile disciplinare prin intermediul povestilor, artelor si jocului, oferindu-le astfel o baza solida pentru dezvoltarea cognitiva si senzoriala. Metoda Mariposa urmareste stimularea curiozitatii si interesului copiilor pentru lume si a dispozitiei launtrice de a o cunoaste prin explorare, trairi personale, relationare cu ceilalti si cu mediul din jur. Se urmareste dezvoltarea completa a copilului : fizica, emotionala, intelectuala si spirituala, in armonie cu natura, in concordanta cu ritmul sau de crestere si dezvoltare. 
Mai importanta decat competita este joaca, mai importanta decat victoria este participarea, mai importanta decat destinatia este calatoria. 

www.gokid.ro

Calendar de evenimente si activitati pentru copii, ateliere si cursuri pentru copiiinformatii despre locurile in care putem merge cu copiii, review-uri, recomandari, informatii despre carti, dar si evenimente si cursuri pentru parintiCopiii nostri au ocazia de a-si largi orizonturile intr-un mod la care noi adultii nici nu am visat. De aceea este foarte important sa fim informati despre tot ce putem face impreuna si pentru copiii nostri.


www.bebelu.ro

Pe www.bebelu.ro gravidutele si proaspetii parinti gasesc mereu raspunsuri la intrebarile lor. Aici gasesti sute de articole impartite in 7 categorii distincte, in functie de interes si varsta copilului: Fertilitate, Sarcina, Nastere, Nou-nascuti, Bebelusi, Copii, Scolari.

www.pantofiorulfermecat.ro

Magazin online de incaltaminte pentru copii cu modele vesele si colorate! Te asteptam cu drag la Pantofiorul Fermecat – o lume care te incalta si te incanta !