LIVRARE SI PLATA

LIVRARE 

Produsele comandate aflate pe stoc vor fi livrate in termen general de 1-3 zile lucratoare. In perioadele aglomerate pot fi intarzieri. Iar pentru produsele personalizate, lucrate pe comanda, termenul este de aprox. 7-10 zile lucratoare.

Pentru urgente si doar pentru comenzile din Bucuresti primite pana in ora 12 si confirmate telefonic pana in ora 13, de luni pana vineri, putem livra in aceeasi zi, prin serviciul Bucuresti Today. Acest serviciu special implica un tarif suplimentar de 15 lei, indiferent de valoarea totala a comenzii. Daca ai o urgenta, suna-ne la numarul afisat pe site pentru detalii.

Comenzile primite in zilele libere prin lege vor fi prelucrate in prima zi lucratoare urmatoare.

Comenzile vor fi livrate doar dupa confirmarea telefonica. 

Adresa de livrare poate diferi de adresa de facturare. In cazul in care doriţi ca livrarea să fie efectuată la altă adresă decat cea de facturare, va trebui să precizaţi acest lucru in formularul de comandă unde aveţi opţiunea de introducere adresă de livrare.

Livrarea se face prin curier rapid.

COSTURI LIVRARE:

Pentru comenzile de peste 200 lei, acordam TRANSPORT GRATUIT.

Exceptie fac livrarile in Bucuresti in aceeasi zi, pentru comenzi primite pana in ora 12 si confirmate telefonic pana in ora 13. Costul este 15 lei.

Pentru comenzi mai mici de 200 RON, clientii trebuie sa achite plata transportului astfel:

Livrare in Bucuresti: 10 RON. Tariful include TVA.

Livrare in Bucuresti in aceeasi zi, pentru comenzi primite pana in ora 12 si confirmate telefonic pana in ora 13: 15 lei.

Livrare in zona metropolitana Bucuresti: 10 RON. Tariful include TVA. Zona Metropolitana cuprinde localitatile: Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroesti, Popesti-Leordeni, Magurele Bragadiru, Chiajna, Mogosoaia, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu.

Livrare in tara: 15 RON. Tariful include TVA.

PLATA

Folosim aceste 3 metode de plata:

Plata ramburs, in numerar, in momentul primirii coletului.

Plata cu cardul, prin link de plata generat in aplicatia securizata MobilPay Netopia. Acest link se transmite pe email sau SMS dupa ce confirmam telefonic comenzile.

Plata prin transfer bancar. Va transmitem facutura proforma sau fiscala sau contul iban, in functie de urgenta, dupa confirmarea telefonica a comenzilor. Asteptam apoi dovata platii pe adresa facturare@ilio.ro pentru a putea expedia.