Cercei aur galben 14K Gargarite

Cercei pentru copii, in forma de gargarite, din aur galben de 14K, emailat. Cerceii nostri sunt plini la spate, au o baza dreapta perpendiculara pe tija (nu sunt goi), ceea ce le ofera un plus de rezistenta.

ATENTIE! Emailul este un finisaj sensibil, o vopsea fixata manual pe bijuterii, care are un risc crescut de deteriorare (curatare sau matuire) in contact repetat cu apa calda sau anumite substante din produsele cosmetice. De asemenea, loviturile pot duce la spargerea acestei pelicule colorate. Va rugam, evitati pe cat posibil expunerea la acesti factori de risc, pentru o intrebuintare cat mai indelungata. 

Sunt prevazuti cu sistem special de inchidere foarte sigur, cu capacel rotunjit care se insurubeaza pe tija, impiedicand piercerea si protejand impotriva inteparii sub urechiusa. Vezi aici detalii despre sistem.

Dimensiuni: 6x5 mm. Varsta recomandata: de la nou-nascut la adult, depinde doar de gust. 

Termen livrare: 1-2 zile lucratoare.

Toate bijuteriile Ilio din aur si argint sunt marcate ANPC si vor fi insotite de certificatul de garantie si factura fiscala. De asemenea, vor fi livrati gata pentru a fi daruiti, in cutiuta ILIO rosie.

Pretul afisat este final. 

114G000000

279 lei

Comanda telefonic: 0721373838

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de livrare gratuita pentru cumparaturi de minim 200 ron!