Cercei aur galben 9K Fluturasi rosii

Cercei pentru copii, in forma de fluturasi colorati, din aur galben de 9K, emailat. La spate sunt plini (nu sunt goi), au o baza dreapta, din aur, perpendiculara pe tija, care le ofera un plus de rezistenta.

Sunt prevazuti cu sistem special de inchidere foarte sigur, cu capacel rotunjit care se insurubeaza pe tija, impiedicand pierderea si protejand impotriva inteparii sub urechiusa. Vezi aici detalii despre sistem.

Varsta recomandata: de la nou-nascut la adult, depinde doar de gust. Dimensiuni: 6x4 mm.

ATENTIE! Emailul este un finisaj sensibil, o vopsea fixata manual pe bijuterii, care are un risc crescut de deteriorare (curatare sau matuire) in contact repetat cu apa calda sau anumite substante din produsele cosmetice. De asemenea, loviturile pot duce la spargerea acestei pelicule colorate. Va rugam, evitati pe cat posibil expunerea la acesti factori de risc, pentru o intrebuintare cat mai indelungata. 

Termen livrare: 1-2 zile lucratore.

Toate bijuteriile Ilio din aur si argint sunt marcate ANPC si vor fi insotite de certificatul de garantie si factura fiscala. De asemenea, vor fi livrati gata pentru a fi daruiti, in cutiuta ILIO rosie.

Pretul afisat este final. 

19FLUTROSI

179 lei

Comanda telefonic: 0721594523

TRANSPORT GRATUIT

Beneficiezi de livrare gratuita pentru cumparaturi de minim 200 ron!

GRATUIT! Pentru acest produs primesti ambalajul Ilio gratuit, potrivit produsului tau.