Cercei aur alb 14K Tortite cu inimioare

ATENTIE! Acest produs este perfect functional, dar are mici defecte: mici pete pe inimioare si mici imprefectiuni legate de finisaj, forma uneia dintre inimioare are mici imperfectiuni in partea din spate. Aceste defecte sunt vizibile doar cand tinem cerceii in mana. Fiind de mici dimensiuni sunt insesizabile in timpul purtarii. Vezi pozele  7,8 si 9 cu aceste mici defecte.

Cercei pentru copii in forma de tortita cu inimioara, din aur alb de 14k.

Dimensiune: tortita 10 mm diametru. Varsta recomandata: 0+. Acesta este doar o recomandare, depinde de gustul fiecaruia.

Atentie! Emailul este un finisaj sensibil, o vopsea fixata manual pe bijuterii, care are un risc crescut de deteriorare (curatare sau matuire) in contact repetat cu apa calda sau anumite substante din produsele cosmetice. De asemenea, loviturile pot duce la spargerea acestei pelicule colorate. Va rugam, evitati pe cat posibil expunerea la acesti factori de risc, pentru o intrebuintare cat mai indelungata.

Toate bijuteriile Ilio din aur si argint sunt marcate ANPC si vor fi insotite de certificatul de garantie si factura fiscala. De asemenea, vor fi livrati gata pentru a fi daruiti, in cutiuta ILIO rosie.

Pretul afisat este final. 

Termen livrare: 1-2 zile lucratoare.

  214TINIMI

  215 lei

  269 lei

  -20%

  Comanda telefonic: 0721373838

  TRANSPORT GRATUIT

  Beneficiezi de livrare gratuita pentru cumparaturi de minim 150 ron!

  GRATUIT! Pentru acest produs primesti ambalajul Ilio gratuit, potrivit produsului tau.